“APEIRON” SA 250 NASLOVA NA PREDSTOJEĆEM SAJMU KNJIGE U BANJALUCI

DSC_0168

Poseban popust od 20%Panevropski univerzitet “Apeiron” među brojnim izlagačima učestvovaće na 27. Međunarodnom sajmu knjige “Banjaluka 2022”, koji će u organizaciji “Glasa Srpske” biti održan od 6. do 12. septembra. Oni koji se odluče za kupovinu naslova sa našeg štanda dobijaju specijalan popust u iznosu od 20% na sve knjige.

Osamnaesta je godina za redom kako Centar za izdavačku djelatnost “Apeirona” učestvuje na Glasovom sajmu knjige. U odnosu na prethodnu godinu, štand Panevropskog univerztiteta bogatiji je za oko petnaest užbenika, 6 naučno‐stručih časopisa i nekoliko zbornika radova. Inače, Univerzitet je u okviru svoje izdavačke djelatnosti do sada publikovao oko 240 naučnih djela, najviše univerzitetskih udžbenika, zatim naučne i stručne monografije, zbornike radova i časopise.

Na sajmu će se predstaviti i mnoge ugledne izdavačke kuće iz zemlje i regiona.


-Svečano otvaranje predviđeno je za 18. časova besjedom književnika Dejana Aleksića, a u 19 sati biće promovisan njegov roman “Petlja”, kazala je Petra Ivić, rukovodilac sajma. Ljubitelji knjige sajam mogu posjetiti u periodu od 10 do 21 čas.


Banja Luka, 5. septembar 2022. godina

Služba za odnose sa javnošću