Strukovne akademije

Panevropski univerzitet za potrebe razvoja cjeloživotnih studija i stalnog stručnog obrazovanja i usavršavanja razvija odgovarajuće strukovne akademije i van okvira studijskih programa za koje je dobio dozvolu za rad. Univerzitet strukovne akademije organizuje samostalno ili u okviru sporazuma sa drugim akademijama, univerzitetima i univerzitetima iz zemlje i inostranstva, za koje će pružati kadrovske, tehničke i organizacione usluge.

Lica koja su obuhvaćena obrazovnim procesom strukovnih akademija nemaju status studenata. Po završetku stukovnih obrazovnih ciklusa, ova lica dobijaju odgovarajuća svjedočanstva/certifikate o završenom stručnom obrazovanju i usavršavanju.

Univerzitet posjeduje licencu ovlaštenog test centra Pearson VUE putem kojeg kandidati mogu steći veliki broj svjetskih priznatih certifikata iz različitih oblasti.

RAČUNARSKA MULTIMEDIJALNA AKADEMIJA “MATRIX“. UPIS JE U TOKU!!!

Zanimaju li vas kompjuterska grafika, video produkcija, zvuk, digitalna fotografija ili kompjuterska animacija? Univerzitet Apeiron pokreće vrlo atraktivnu jednogodišnju strukovnu akademiju „Matrix“, na kojoj se praktično izučavaju ove oblasti u okviru 180 školskih časova. Za pohađanje nastave je potrebno osnovno poznavanje rada na računaru...

Preuzmite brošuru

Saznajte više

NOVOSTI