Računarska multimedijalna akademija „MATRIX“

Multimedijalna računarska akademija "MATRIX", kao dio sistema strukovnih akademija Univerziteta »APEIRON«, organizovana pri Fakultetu informacionih tehnologija, polaznicima treba da omogući sticanje usko specijalistickih znanja na polju dizajna, video produkcije, obrade zvuka, specijalnih efekata i kompjuterske animacije.

Kome je računarska multimedijalna akademija Matrix namijenjena?

Projekat je namijenjen svim intelektualno radoznalim mladim ljudima, koje prvenstveno zanimaju najnovije računarske multimedijalne tehnologije, a koji su spremni na kontinuirani rad za vrijeme izvođenja projekta. Za uspješno pohađanje nastave preduslov je osnovno poznavanje rada na računaru.

Osnovne ciljane skupine:

  • Mladi nezaposleni
  • Svi oni koji žele brzo pokrenuti samostalni Freelance biznis, bilo kod nas ili putem interneta
  • Svi oni koji žele nadograditi već postojeća znanja i dodatno ih komercijalizovati
  • Svim ostalim mladim ljudima koji imaju želju da steknu znanja iz ove oblasti, koja je inače visokorastuća na domaćem i inostranom tržištu rada.

Uzevši u obzir da je danas svaki dio naših života protkan multimedijom i da je čovjek postao apsolutni zavisnik od multimedijalnih tehnologija (Internet, mobilni telefoni, digitalna televizija, društvene mreže, ...), onda je sasvim jasno da eksperti iz ove oblasti imaju ogromne mogućnosti za stručno djelovanje i zaposlenje, kako kod nas, tako i u inostranstvu

Ko može upisati akademiju?

Pristup akademiji nije ograničen vrstom i nivoom prethodnog školovanja. Za uspješno pohađanje nastave je dovoljno elementarno poznavanje rada na računaru.

OBLASTI

MODULI

DINAMIKA IZVOĐENJA NASTAVE

UČENJE KROZ PROJEKTE

UNIVERZITETSKI IT ACADEMY SERTIFIKAT

ZAPOSLENJE

CIJENA

UPIS JE U TOKU!

Predbilježba upisa obavlja se u direktnoj komunikaciji sa zainteresovanim kandidatima u prostorijama akademije ili popunjavanjem obrasca: Prijavni list i slanjem istog na email: it.akademija@apeiron-edu.eu. Sa svim upisanim polaznicima Univerzitet »APEIRON« zaključuje Ugovor o pohađanju Multimedijalne računarske akademije »MATRIX«.

KONTAKT

E-mail: it.akademija@apeiron-edu.eu

Telefoni: 051 247 920; 051 247 918

NOVOSTI

Preuzmi brucoški vodič za akademsku 2021/22

Odaberi svoje zanimanje za budućnost.