Aktivnosti Alumnija

Aktivnosti Alumnija

Na inicijativu Bojane Lekić, alumniste Panevropskog univerziteta “Apeiron” koja obavlja funkciju koordinatora Američkog kutka, biblioteka Panevropskog univerziteta “Apeiron” bogatija je za trideset novih naslova, donacijom Američkog kutka u Banjoj Luci. Ova donacija obuhvata literaturu na engleskom jeziku, iz oblasti zdravstva i ekonomije, kao i određene klasike američke književnosti, a u skorijem periodu “Apeironu” ćemo donirati još knjiga. Saradnja sa Panevropskim Univerzitetom i Američkim kutkom se nastavlja, s obzirom da je predviđeno da studenti stručnu praksu obavljaju upravo u Američkom kutku. Bojana je naglasila da su u planu i zajednički projekti u vidu edukacija.Alumnista Panevropskog univerziteta Apeiron Eniz Džonlić je predložio organizaciju predavanja na temu „MONETARNA POLITIKA U BOSNI I HERCEGOVINI” koju je održao takođe, naš alumnista zaposlen u Centralnoj banci Bosne i Hercegovine, vanredni profesor dr Dragan Jović, dana 22.10.2021. godine u sali velikog amfiteatra Univerziteta.Fim akademija za fizioterapiju pod rukovodstvom Mladena Vučenovića je potpisala sporazum o saradnji sa Panevropskim univerzitetom Apeiron, u okviru kojeg je studentima zainteresovanim da se dodatno edukuju iz oblasti fizioterapije omogućen popust od 30 %.


                                   

Rezultati Našeg Alumnija

 •  
         

  Magistar Dejan Majkić, pomoćnik direktora Poreske uprave RS, u sektoru za Informacione tehnologije, omogućio je u okviru svoje web stranice, za studente Panevropskog univerziteta, pristup edukativnim sadržajima iz polja Informacionih tehnologija. Dejan je tvorac preko 20 kurseva na popularnoj Udemy edukativnoj platformi kao i velikog broja video tutorijala na YouTube kanalu.
  Za dodatne informacije o blogu kliknite ovdje.

                                                                 

 •  
         

  U organizaciji Panevropskog univerziteta Apeiron, Doc. Dr Dalibor Drljača je održao jednodnevnu obuku za pripremu i pisanje projekata prema fondovima Evropske Unije, za studente, nastavno i nenastavno osoblje.                                                                 

NOVOSTI