NAŠ STUDENT – VICEPRVAK SVIJETA ŠVEDSKE MASAŽE U ORGANIZACIJI PRVOG MEĐUNARODNOG TAKMIČENJA MASAŽI U BIH

Naš student – viceprvak svijeta švedske masaže u organizaciji prvog Međunarodnog takmičenja u masaži u BiH


Od 30 internacionalnih sudija sa licencom, jedan dolazi sa “Apeirona”


 • Pozivamo sve fizioterapeute, kozmetičare i frizere na prvo Međunarodno takmičenje u masaži koje će se održati 14. i 15. maja u Sarajevu. Ovo je jedinstvena manifestacija koja će okupiti učesnike iz svih krajeva svijeta i prvi put je Bosna i Hercegovina domaćin, a Udruženje fizioterapeuta, frizera i kozmetičara “Sinergija” organizator, rekao je Miroslav Škorić potpredsjednik “Sinergije”, viceprvak svijeta švedske masaže i student Fakulteta zdravstvenih nauka Univerziteta “Apeiron”.

Uz predavače iz cijeloga svijeta sa prestižnim karijerama i iskustvom u svijetu masaža, koji će najbolje prenijeti svoje znanje, organizatori ističu da manifestacija nudi sjajnu priliku za usavršavanje vještina i znanja.


 • Želimo pomoći razvoju i unapređenju u oblasti masaže, a kroz razmjenu najsavremenijih dostignuća na ovom polju. Dolazi nam 30 sudija sa sa internacionalnom licencom i to su najuticajnija svjetska imena u oblasti masaže, kazala je Edita Ćosvić, predsjednica “Sinergije”.
 • Jedan od sudija je i prof. dr Gordan Bajić, nastavnik Univerziteta “Apeiron”.


  Navešćemo neka imena zahvaljujući kojima ovaj događaj poprima karakter spektakularnog:


  ANTONIO CERRONE, profesionalni masažni fizioterapeut i vlasnik naprednih tehnika masaže, Spa Manager i voditelj wellness centara i farmi ljepote u Italiji.


  JIDAPHA WILKINSON, pobjednica i takmičarka brojnih svjetskih prvenstava u masažama poput IMA World Championship, The UK National Championship, The European and International Massage Championship, The EMA European Massage Championship…


  ANDREY SYRCHENKO, osnivač Međunarodne škole lječilišta i voditelj međunarodnog SPA i WELLNESS TOPSPAFEST festivala sa 35 godina masažnog iskustva i 25 godina u nastavi.


  JEPPE TENGBJERG, osnivač i izvršni direktor Međunarodnog udruženja za masažu koji je ujedno i organizator Svjetskog prvenstva u tehnikama masaže 2022. u Kopenhagenu.


  Sve informacije u vezi sa prijavama i samom takmičenju potražite na: sinergijauffks@gmail.com


  20. april 2022. godine

  Služba za odnose sa javnošću

Blog Attachment