ŠANTIĆEM I PORUKOM „OSTAJTE OVDJE“ REKTOR DOČEKAO BRUCOŠE

4

Šantićem i porukom „ostajte ovdje“ rektor dočekao brucoše


Održan svečani, prvi čas za novoupisane studenteSvečani, prvi čas za novoupisane studente Panevropskog univerziteta „Apeiron“ u akademskoj 2022/23. godini održan je u ponedjeljak, trećeg oktobra.

  • Čuveni Aleksa Šantić je za jednu drugačiju priliku napisao stihove poznate pjesme „Ostajte ovdje“. Cijenim da svako od nas ovdje prisutnih, a prvenstveno vi – brucoši, treba da se prisjetite i ponovo pročitate stihove ove divne poezije, kako biste dobili dodatnu snagu i smisao ispunjenja životne misije. Kao rektor Univerziteta pozivam vas da zajedno, ujedinjeni, hrabri i odlučni, ispunimo zavjet naših pokoljenja da živimo uspješno, kvalitetno, zadovoljno i srećno na našoj zemlji i djedovini i da zajedno radimo na ostvarivanju napretka naših gradova, sela, ulica i naših mikrokosmosa gdje možemo uticati na progres“, uputio je najmlađim kolegama poruku dobrodošlice rektor Panevropskog univerziteta „Apeiron“, prof. dr Sanel Jakupović. Dodao je da je inostransvo takođe sjajna prilika za studente, ali samo ukoliko se tamo ide po nove ideje, tehnologije i iskustva.

  • Studente je pozdravio i predsjednik Upravnog odbora Darko Uremović.

    • Vi ćete biti vrhunski stručnjaci, a to znam iz iskustva. Po svijetu naši studenti briljiraju diplomama Panevropskog univerziteta, naglasio je Uremović.

    • Prema kalendaru studija, nastava za sve studente počinje danas, 3. oktobra.


    Banja Luka, 03. oktobar 2022. godina