15 LIDERSKIH KOMPANIJA STUDENTIMA ĆE PONUDITI ZAPOSLENJE, PRAKSE I STIPENDIJE

fb_28.03.6

15 liderskih kompanija studentima će na “Apeironu” ponuditi zaposlenje, prakse i stipendije


Centar za vođenje karijere 7. i 8. aprila organizuje dane karijere


  • Na “Apeiron” 7. i 8. aprila dolazi 15 vodećih kompanija u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, od kojih će pojedini našim studentima ponuditi posao, drugi će prezentovati mogućnosti prakse, treći stipendije ili edukacije. Želimo da našim studentima pružimo sve šanse da nađu zaposlenje, stipendije tokom studija, najbolju praksu i edukacije koje im u bilo kojem pogledu mogu pomoći, kazala je Elvedina Tatarević, rukovodilac Centra za vođenje karijere Panevropskog univerziteta.

Dani karijere namijenjeni su za sve studente Panevropskog univerziteta, kao i za dipomce koji su studije završili i u potrazi su za poslom ili nekim daljim edukacijama. Prvi dan programe već od 10 časova prezentovaće kompanije Lanaco, Procredit banka, Integral inženjering, Journey BP, Ministry of Programming, Teleklik, Symphony, Zen-Dev i Moja Digitalna Akademija.


Za 8. april predviđene su prezentacije kompanija Mistral, Planetsoft, JS Guru, Mint, Nenasal. Studentske organizacije i agencije, Aiesecc i Expirience će predstaviti mogućnost prakse u inostranstvu, WORK AND TRAVEL programe, mogućnost nastavka studija u USA ili u Kanadi. U periodu prije nego što je proglašena pandemija, Centar za vođenje karijere organizovao je isti događaj, na kojem su svoje programe zaposlenja, praksi i dodatnih edukacija predstavili Procredit banka, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, Integral inženjering a.d., Integra inženjering d.o.o., Robokids, Vitaminka a.d.,Mania Media, Lanaco, Prointer, DVC Solutions, Way Seven, Teleklik I Telegroup.


28.mart 2022 godine

Služba za odnose sa javnošću