DESETA MEĐUNARODNA NAUČNA KONFERENCIJA ‘’SPORTSKE NAUKE I ZDRAVLJE’’

Konferencija Sportske nauke i zdravlje

Deseta međunarodna naučna konferencija ‘’SPORTSKE NAUKE I ZDRAVLJE’’ će se održati online, 24 i 25. juna 2020. godine, putem Zoom aplikacije i to je prva konferencija na Panevropskom univerzitetu organizovana bez fizičkog prisustva učesnika.

Svi autori, čiji su radovi uvršteni u Program rada Konferencije, dobiće link za pristup i druge potrebne informacije.

Vrijeme za izlaganje radova je 10 minuta po radu. Akreditacioni materijal i sertifikati o učešću biće dostavljeni poštom.

Svi oni koji žele da učestvuju na Konferenciji, a nemaju rad, potrebno je da se jave sekretaru Srboljubu Vukoviću na e-mail srboljub.m.vukovic@apeiron-edu.eu.

Konferencija koju organizuju Fakulteti sportskih i zdravstvenih nauka bila je predviđena za 13. mart 2020. godine, a zbog epidemiološke situacije održaće se online. Konferencija je uvrštena u rang listu kategorisanih skupova Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske kao naučni skup sa međunarodnim učešćem.

Oko 115 naučnih radnika iz Slovenije, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Švedske, Italije, Bugarske, Crne Gore, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine sa 40 naučnih i stručnih radova učestvovaće u ovom naučnom skupu, te tako dati doprinos aktuelnim temama u oblasti sporta i zdravlja.

Preuzmite dokument

25. jun 2020. godine – Služba za odnose sa javnošću