Novi naslovi “Apeirona” na predstojećem sajmu knjige u Banjaluci

sajam

Novi naslovi “Apeirona” na predstojećem sajmu knjige u Banjaluci


Poseban popust na sve knjige u iznosu od 20%


Panevropski univerzitet “Apeiron” među brojnim izlagačima učestvovaće na 26. međunarodnom sajmu knjige “Banjaluka 2021”, koji će u organizaciji “Glasa Srpske” biti održan od 14. do 20. septembra. Oni koji se odluče za kupovinu naslova sa našeg štanda dobijaju specijalan popust u iznosu od 20% na sve knjige. Sedamnaesta je godina za redom kako Centar za izdavačku djelatnost “Apeirona” novitetima učestvuje na Glasovom sajmu knjige. U odnosu na 2019. godinu, kada je posljednji put bio organizovan sajam, štand Panevropskog univerztiteta bogatiji je za oko petnaest užbenika, 6 naučno‐stručih časopisa i nekoliko zbornika radova. Inače, Univerzitet je u okviru svoje izdavačke djelatnosti do sada publikovao oko 220 naučnih djela, najviše univerzitetskih udžbenika, zatim naučne i stručne monografije, zbornike radova i časopise. Na sajmu će se predstaviti i mnoge ugledne izdavačke kuće iz zemlje i regiona, među kojima su: “Partenon”, “Dereta”, “Akia Mali princ”, “Laguna”, ”Book””Cepelin”, “Begen”“Klio” i mnogi drugi.

  • Ove godine posjetioci će moći da uživaju u veoma bogatoj ponudi. Svečano otvaranje predviđeno je za 18. časova besjedom književnice Tanje Stupar Trifunović, a u 19 sati biće promovisana knjiga “Ajnštajn i ja”, autorke Gabrijele Grejson, kazala je Petra Ivić, rukovodilac sajma.
Ljubitelji knjige sajam mogu posjetiti u periodu od 10 do 21 čas. Posljednji dan ulaz je otvoren do 18 sati.Banja Luka 10. septembar 2021. godina                                                                                                         Služba za odnose sa javnošću