STUDENTI PANEVROPSKOG UNIVERZITETA U POSJETI FON-u

FON.2

Studenti Fakulteta poslovne ekonomije sa svojim profesorom Draganom Kolevom ,18. aprila, posjetili su kolege na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Domaćini su predstavili način na koji radi njihova visokoškolska ustanova i organizovali sadržajan program za goste iz Banje Luke.

  • Prisustvovali smo predavanju na temu Ekološki menadžment, koje je održala profesorica FON-a Nataša Petrović, te smo sa vrijednom beogradskom studentskom ekipom razmijenili iskustva iz ove, ali i drugih oblasti, kazao je Rajko Zgonjanin, student prve godine Fakulteta poslovne ekonomije. Rajko je dodao i to da su studenti u Beograd otišli zahvaljujući podršci menadžmenta Univerziteta i njihovog dekana, profesora Sanela Jakupovića.

Inače, Panevropski univerzitet “Apeiron” i Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, partneri su još od 2010. godine, kada su potpisali sporazum o saradnji.

  • Treba njegovati bilo kakvu mogućnost koja podrazumijeva razmjenu znanja, ali i želju za još čvršćom saradnjom ova dva fakulteta. Budući da su FON i Fakultet za poslovnu ekonomiju srodnih oblasti, veoma je važno sagledati pristup tim naukama iz drugih perspektiva i uvidjeti koje su to dobre politike koje treba primijeniti i u svom radu, naglasila je Sara Racić, predsjednik Studentske organizacije FON-a.

Studenti su u okviru posjete obišli i sva zanimljiva mjesta u Beogradu, a u skorom narednom periodu preuzeće ulogu domaćina, kada će ugostiti studente koji su im priuštili sjajan boravak u srbijanskoj prestonici.

20 april 2016. godine – Služba za odnose sa javnošću

Blog Attachment