PROFESOR SLOVAČKOG UNIVERZITETA ODRŽAO RADIONICU STUDENTIMA PRVOG, A STUDENTIMA DRUGOG I TREĆEG CIKLUSA ODRŽAĆE PREDAVANJE 14. MAJA

2


Profesor Slovačkog univerziteta održao radionicu studentima prvog, a našim studentima drugog i trećeg ciklusa održaće predavanje 14. maja




Profesor Mgr. Pavle Dakić sa Slovačkog tehničkog univerziteta u Bratislavi od 6. maja, u okviru ERASMUS + programa, gost je Univerziteta “Apeiron” i sa studentima i osobljem Univerziteta družiće se do 15 maja.


Profesor Dakić je studentima I ciklusa održao radionicu na temu “Obrnuta ogledala” danas, 10. maja, a studentima II i III ciklusa 14. maja održaće predavanje na temu “Efikasne strategije za akademsko pisanje i objavljivanje naučnih radova”.


Danas je upriličen i razgovor gosta iz Slovačke sa rektorom Panevropskog univerziteta, prof. dr Sanelom Jakupovićem, na kojem su razmatrane mogućnosti za dalju saradnju. Profesor će tokom posjete obaviti niz susreta i sa predstavnicima Kancelarije za međunarodnu saradnju i dekanatom Fakulteta informacionih tehnologija radi upoznavanja sa procedurom i metodama pripreme obrazovnih procesa iz polja infomacionih tehnologija i aktivnostima i obukom za razvijanje pedagoških vještina i razvoj kurikuluma.




10. maj 2024. godine

Služba za odnose sa javnošću


Related Blogs