GeoINOVA nova podrška “Apeironu”

11

30. novembar 2023. godine
Nova podrška “Apeironu” GeoINOVA
“Pokretači inovacija i promjena u domaćem i inostranom ekonomskom okruženju postaće stručnjaci – školovani i dobro obučeni mladi ljudi i GeoINOVA vjeruje da ulaganje u obrazovanje mladih donosi dugoročne koristi za društvo. To je razlog našeg pristupanja Panevropskom univerzitetu i njegovoj misiji kao budućem partneru, kazala je Tijana Savović, direktor prodaje kompanije GeoINOVA na sastanku koji je juče održan sa dekanom Saobraćajnog fakulteta “Apeiron” univerziteta, prof dr Danislavom Draškovićem.

Sastanku je prisustvovao i Borislav Guzijan, MGR za licenciranje i podršku, GeoINOVA.


Savović je naglasila da će GeoINOVA biti podrška “Apeironu”, njegovim studentima i nastavnom osoblju na mnogim nivoima, u smislu omogućavanja izvođenja praktične nastave u njihovoj kompaniji, organizovanja radionica, stručnih predavanja i hakatona.
“ Angažman na polju obrazovanja predstavlja ključnu komponentu u ostvarivanju održivog razvoja i stvaranju uslova za uspjeh Bosne i Hercegovine na globalnoj sceni. Univerzitet želimo podržati kao partner kada god se za to ukaže prilika, a s obzirom na brojne događaje, konferencije, izdavačku djelatnost, stručne edukacije i generalno sve aktivnosti Panevropskog univerziteta, imaćemo ih mnogo”, dodala je Savović.
GeoINOVA d.o.o. (Banjaluka) zajedno sa INOVA geoinformatika d.o.o. (Beograd) već 20 godina predstavlja regionalnog lidera u razvoju i implementaciji CAD/GIS rješenja na području telekomunikacija, putne infrastrukture, elektro mreža, prostornog planiranja, urbanizma, geodezije i drugih srodnih oblasti. GeoINOVA je jedini Autodesk Product Specific Reseller u ovom dijelu Evrope, jedini sertifikovani Autodesk Trening Centar sa sertifikovanim predavačima i Autodesk Learning Partner u Bosni i Hercegovini, kao i Autodesk Reseller u Bosni i Hercegovini.

Služba za odnose sa javnošću

Related Blogs