PRVI DAN, 12 LIDERSKIH KOMPANIJA PREDSTAVILO PRAKSE-JOŠ 8 NASTAVLJA SUTRA

DSC_0804


Na “Apeironu” 12 liderskih kompanija predstavilo prakse – još 8 nastavlja sutra
  • Mnogi studenti Univerziteta “Apeiron” obavili su praktičnu nastavu u našoj kompaniji. Pozivamo i novu generaciju, ovu koja je danas sa nama, da na praksu dođu u EuroExpress, a kao u ranijim godinama, oni koji zadovolje kriterije – zaposlićemo ih, kazali su predstavnici EuroExpress-a na Danima karijere koje je 27. i 28. aprila organizovao Centar za vođenje karijere Univerziteta “Apeiron”.


Uz EuroExpress, još 11 vodećih kompanija u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini studentima je ponudilo posao, prakse, stipendije i razne edukacije: Monet broker, Management Solutions, ProCredit, Remus, X-express, EuroExpress, Advokat Dragan Stanišić, Autoputevi Republike Srpske, Uprava za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine, Integral Inženjering, Advokatska kancelarija Baroš, kao i agencija Experience koja je predstavila mogućnost prakse u inostranstvu, WORK AND TRAVEL program te mogućnost nastavka studija u USA, Njemačkoj i Kanadi.


Nakon prezentacija, rukovodstvo našeg Saobraćajnog fakulteta održalo je diskusiju i okrugli sto sa predstavnicima kompanija na temu zadovoljstva poslodavaca sa našim studentima i svršenim diplomcima i dalje saradnje sa Univerzitetom „Apeiron“.


Sutra, 28. aprila, nastavljamo sa Danima karijere u kojima će se programima prakse i zaposlenja studentima predstaviti još 8 kompanija: Lanaco, PlanetSoft, Obsidian, Teleklik, Alternativna televizija, Ad kraft, Infomedia i ZenDev.


Iz Centra za vođenje karijere poručili su da žele svojim studentima pružiti sve šanse da nađu zaposlenje, stipendije tokom studija, najbolju praksu i edukacije koje im u bilo kojem pogledu mogu pomoći.


Dani karijere namijenjeni su za sve studente Panevropskog univerziteta, kao i za dipomce koji su studije završili i u potrazi su za poslom ili nekim daljim edukacijama.27. april 2023. godine

Služba za odnose sa javnošću


Related Blogs