APEIRON NA DRUGOM SAJMU ZDRAVLJA U BIJELJINI

obavjestenje

Fakultet zdravstvenih nauka Panevropskog univerziteta učestvovao je na drugom Sajmu zdravlja i zdravog načina života u Bijeljini, u Etno selu Stanišići,  5. i 6. septembra ove godine.

“Interesovanja posjetilaca bila su vezana za  sve studijske programe našeg Fakulteta, kao i programe prakse. Predstavili smo svih pet studijskih programa na studijama prvog ciklusa, tri programa na studijama drugog ciklusa kao i program prakse u Banji Vrućici, Domu Topola u Sloveniji, Banji Laktaši, Banji Kulaši, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Institutu za javno zdravlje Republike Srpske. Apeiron je ključna karika u zdravstvenom sistemu BiH, jer veliki broj svršenih studenata Fakulteta zdravstvenih nauka zaposleno  je u bolnicama, domovima zdravlja, kliničkim centrima gdje pružaju usluge njege i rehabilitacije povrijeđenih i oboljelih “, rekao je prof. dr Gordan Bajić, prodekan Fakulteta zdravstvenih nauka Univerziteta „Apeiron“.

Pokrovitelj ovogodišnjeg sajma je Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i sajam je svečano otvorio ministar dr Dragan Bogdanić. Učešće su uzele i brojne zdravstvene ustanove, bolnice i ordinacije. 

06. septembar 2018. godine – Služba za odnose sa javnošću