SARADNJA SA “APEIRONOM” NA RAZNIM NIVOIMA JE DOBRODOŠLA-PORUKA JE DELEGACIJE UNIVERZITETA U BUGARSKOJ

1 (2)


Saradnja sa “Apeironom” na raznim nivoima je dobrodošla – poruka je delegacije Univerziteta u Bugarskoj
Delegacija Rusenskog univerziteta ”ANGEL KANCHEV” iz Bugarske, prof. dr Asen Asenov, dekan Saobraćajnog fakulteta i prof. dr Velizara Pencheva, predsjednica tijela za vrednovanje i akreditaciju studijskih programa visokoškolskih ustanova u Bugarskoj, početkom juna, na našem Univerzitetu sastali su se sa dekanom Saobraćajnog fakulteta Univerziteta “Apeiron”, prof. dr Danislavom Draškovićem.


Tema razgovora bila je uspostavljanje saradnje dva univerziteta za koju je procijenjeno da bi bila veoma plodonosna.


  • Saradnja, za koju sam siguran da će već pri narednom susretu biti ozvaničena, obuhvataće razmjene nastavnog i nenastavnog osoblja te studenata kroz program ERASMUS+, zajedničko organizovanje naučnih skupova i zajedničke projekte, kazao je dekan Drašković.

Gosti iz Bugarske naglasili su da je sa Univerzitetom “Apeiron” dobrodošla saradnja na svim nivoima za koje se postigne dogovor.


Sastanku su prisustvovali i prodekan Saobraćajnog fakulteta prof. dr Tomislav Vujinović, rukovodilac Centra za osiguranje kvaliteta Univerziteta “Apeiron” i saradnica – doc. dr Živana Kljajić i Tanja Škorić, te rukovodilac IT sektora Aleksa Marčeta.


Više o Univerzitetu ”ANGEL KANCHEV” Русе, Бугарска pogledajte na

http://www.uni-ruse.bg


14. jun 2023. godine

Služba za odnose sa javnošću


Related Blogs