STUDENTI I NASTAVNICI “APEIRONA” PREDSTAVIĆE NAUČNE RADOVE NA KONFERENCIJI AGENCIJE ZA BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

agencija za bezbjednost


Studenti i nastavnici „Apeirona“ predstaviće naučne radove na konferenciji Agencije za bezbjednost saobraćaja
Profesori i četiri studenta master studija Saobraćajnog fakulteta Univerziteta „Apeiron“ izložiće naučne radove na XII međunarodnoj konferenciji „Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici“, koju 26. i 27. oktobra organizuje Agencija za bezbjednost saobraćaja Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske. Studenti prvog ciklusa učestvuju u dvodnevnim organizacionim aktivnostima same konferencije.


Tanja Marjanac, Vladimir Gatarić, Vedran Vukšić i Vladimir Jeličanin studenti su koji će predstaviti istraživanja do kojih su došli uz mentore, profesore Danislava Draškovića i Vuka Bogdanovića.


Profesori Saobraćajnog fakulteta Univerziteta „Apeiron“, Danislav Drašković, akademik Zoran Avramović i Snježana Rajilić učestvovaće u panel diskusiji na temu „Savremeni modeli organizovanja javnog gradskog transporta putnika“. U ovom panelu učešće će uzeti i naš doc. dr Slavko Davidović, a uz kolege, prof. dr Dragu Talijana i prof. dr Spasoja Mićića predstaviće naučni rad.


Konferencija je otvorena za javnost i pozivamo sve studente Saobraćajnog i drugih fakulteta Panevropskog univerziteta „Apeiron“ da prisustvuju događaju.


Više o samoj konferenciji pogledajte na linku:


https://www.absrs.org/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=&idnovost=962
23. oktobar 2023. godine

Služba za odnose sa javnošću


Related Blogs