“STUDENTKINJA “APEIRONA” BILA JE KOD NAS SJAJNA NA PRAKSI, POLOŽILA PRAVOSUDNI ISPIT I SAD JE ADVOKAT”
OVO JE PORUČIO STUDENTIMA ADVOKAT TODOR DUVNJAK ISPRED ADVOKATSKE KANCELARIJE BAROŠ

1 (10)


“Studentkinja “Apeirona” bila je kod nas sjajna na praksi, položila pravosudni ispit i sad je advokat”


Ovo je poručio studentima advokat Todor Duvnjak ispred advokatske kancelarije Baroš na Danima prakse i karijere “Apeirona” i pozvao naše buduće pravnike na praksuProCredit banka, Krajina osiguranje, Advokat Dragan Stanišić, Raiffeisen banka, VIZ zaštita i Advokatska kancelarija Baroš pozvali su naše studente na praksu i predstavili mogućnosti zaposlenja 26. aprila, drugog dana tradicionalne manifestacije Dani prakse i karijere 2024. Ovaj događaj po tradiciji organizuje Centar za vođenje karijere Univerziteta “Apeiron” i liderske kompanije RS i BiH predstavljaju mogućnosti zaposlenja i prakse studentima “Apeirona”. Predstavnica koja je studentima dala šansu za praksu ispred Raiffeisen banke je šef poslovnice, Željka Maksimović, diplomirani ekonomista Fakulteta poslovne ekonomije Univerziteta “Apeiron”.


Takođe, nekad student “Apeirona”, a danas predstavnik kompanije koja otvara vrata za praksu našim studentima je i Aleksandar Janković, koji dolazi ispred Viz zaštite. Poželio je dobrodošlicu onima koji se odluče da praksu obavljaju u njihovom timu.


Juče, 25. aprila, programe je predstavilo 8 kompanija: Teleklik i EuroExpress brza pošta Autoputevi Republike Srpske, Institut za građevinarstvo IG, Legit, Geoinova, kompanija Obsidian i RE Systems.

26. april 2024. godine

Služba za odnose sa javnošću


Related Blogs