NAŠ STUDENT ŠAMPION IZABRAN ZA NAJBOLJEG SPORTISTU, A DEKAN ZA AMBASADORA SPORTA SRPSKE

1

Naš student šampion izabran za najboljeg sportistu, a dekan za ambasadora sporta SrpskeZa najboljeg na 68. Izboru najboljih sportista Republike Srpske za 2022. godinu, održanom 12. decembra izabran je Pavle Dujaković, student Fakulteta sportskih nauka Univerziteta „Apeiron“, a dekan istog fakulteta, prof. dr Velibor Srdić za ambasadora sporta Srpske.


Dujaković je karatista koji je osvojio srebrne medalje Svjetskog i Evropskog prvenstva, šampion Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a priznanje mu je uručio predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.


Profesor Srdić predsjednik je Svjetske plesne organizacije, predsjednik Saveza modernih plesova BiH, osnivač je prve osnovne baletske škole u RS, a u banjalučkom klubu „Gema“, za koji ponosno ističe da je najtrofejniji plesni klub u Republici Srpskoj, radi od 1994. godine.


Na manifestaciji koju po tradiciji organizuje „Glas Srpske“, najbolja odbojkašica Republike Srpske Jovana Biberdžić zauzela je drugo mjesto. Plakete za ambasadora sporta pored našeg dekana uručene su i vaterpolistima Gojku i Dušku Pijetloviću i Kristini Pantelić Babić, sudiji odbojke na pijesku.14. decembar 2022. godina

Služba za odnose sa javnošću


Related Blogs