„APEIRON“ ORGANIZOVAO STRUČNO USAVRŠAVANJE ZA BEZBJEDNIJI SAOBRAĆAJ I DOBRO OBUČENE VOZAČE

DSC_0002


Naši sponzori koji doprinose bezbjednijem saobraćaju: Poslovno tehnički centar Neškovic Istočno Sarajevo, EuroExpress brza pošta, Semberija transport, Logistika Grbić, Auto-moto savez RS i X E Express„APEIRON“ ORGANIZOVAO STRUČNO USAVRŠAVANJE ZA BEZBJEDNIJI SAOBRAĆAJ I DOBRO OBUČENE VOZAČESertifikovano stručno usavršavanje instruktora, licenciranih predavača teoretske nastave, ispitivača teoretskog dijela ispita i ispitivača iz upravljanja motornim vozilom održano je u subotu, 11. marta, u organizaciji Saobraćajnog fakulteta Univerziteta „Apeiron“, a uz saglasnost Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i Zavoda za obrazovanje odraslih. Oko 150 učesnika prisustvovalo je stručnom usavršavanju i dobilo sertifikate validne za izdavanje licenci u Bosni i Hercegovini.


Kako unapređenje u saobraćaju na putevima traži konkretne odgovore i akcije u rješavanju problema sa kojima se svakodnevno suočavamo, Saobraćajni fakultet u okviru aktivnosti namijenjenih povećanju nivoa bezbjednosti saobraćaja na putevima organizovao je stručno usavršavanje onih koji pripremaju nove vozače. „Veliku podršku su nam kao sponzori dali Poslovno tehnički centar Neškovic d.o.o. Istočno Sarajevo, EuroExpress brza pošta, Semberija transport, Logistika Grbić, Auto-moto savez RS i X E Express brza pošta“, naglasio je prof. dr Danislav Drašković, prodekan Saobraćajnog fakulteta i predsjednik Organizacionig odbora.


Ovakav vid stručnog usavršavanja već šest puta je organizovan na Univerzitetu „Apeiron, a sa Saobraćajnog fakulteta najavljuju da će se i u narednom periodu organizovati slični događaji.Banja Luka, 11. mart 2023. godina

Služba za odnose sa javnošću

Related Blogs